Zgodbice

Alenka Gaber, Slovenia dodano 4 months ago Pfizer

"Znanec iz sosednje vasi, dva dni po prejeti drugi dozi, star 26 let - možganska kap, umrl. Bil je en mesec pred svojo poroko. Takih primerov je malo morje, ljudje, odprite oči! "


Zdenka Zebec, Slovenia dodano 5 months ago Johnson Johnson

"2ure po cepljenju so me začele boleti mišice, glava. Glava je bolela nekje 3 dni. Ob cepljenju pa sem imela tudi stranski učinek drisko katera je trajala nekje 4dni."


Sanja Zrimsek, Slovenia dodano 5 months ago Pfizer

"Trzanje oči, obcutek elektrike po telesu, predvsem v glavi."


Zak Kamnik, Slovenia dodano 5 months ago Johnson Johnson

"Močna mrzlica, glavobol."


Bernarda Predalič, Slovenia dodano 5 months ago Pfizer

"Visoka temperatura 39 nekaj dni, bolečine v trebuhu, glavobol, crp 48, povečana vranica in bezgavke v trebušnem delu."


Svetlana Čizmić, Slovenia dodano 5 months ago Moderna

"Bolecina v želodcu."


Darja Pirman, Slovenia dodano 5 months ago Pfizer

"Bolečine v kolkih, nespečnost, utrujenost, poslabšan vid, občasna slabost."


Darja Pirman, Slovenia dodano 5 months ago Pfizer

"Bolečine v kolkih, nespečnost, utrujenost na trenutke slabost, slabši vid."


Jure Hočevar, Slovenia dodano 5 months ago Pfizer

"Od prvega prejeta odmerka 3.6.2021 imam rahle do hude vrtoglavice, poslabšan vid, povišan krvni tlak in zbadanje v prsih. Skrajno moteče in zastrašujoče, ker naj bi zaupali cepivom. "


Sanja Pil, Slovenia dodano 5 months ago Pfizer

"Tašča cepljena aprila z drugim odmerkom Pfizer. Trenutno težave s srcem - še vedno v bolnici (povišan troponin), opravljena koronografija, rentgen pljuč, ekg, uz srca… Vse izgleda ok vendar vzroka za povišan troponin ne najdejo oz. je v fazi preiskav. Traja že 3dni, začelo pred 4 dnevi oz. spremenjeno počutje opazila že 14 dni nazaj."


Anja Weber, Slovenia dodano 3 months ago Moderna

"Pisem za svojo babi. Torej po 1 odmerku cepiva, cca teden dni po se pojavijo bolecine neznanega izvora v hrbtenici. Pravi vse me boli, sploh vec hodit ne morem. Zdravnik ji samo napise lekadol in se protibolecinsko terapijo, s tem da ji ta zdravila predpise na daljavo. Ne obravnava pacienta, ne pogovori se z njo. Po drugem odmerku vidno poslabsanje pocutje in zdravja. Veckrat poklice in pravi : Tako slabo se pocutim. Sedi, ne more vec hoditi, ne govorit, tezko najde prave besede. Cez nekaj dni jo najde sin na tleh, ko vlomijo v stanovanje. Je hospitalizirana, bolecine se stopnjujejo, demenca zelo hitro napreduje. Na noge ne stopi vec. Nepokretna. V bolnici omenimo, da je izrazito slabse stanje od prve in druge doze cepiva in nas zavrnejo, da oni niso pristojni za to. Da je bila l njim na oddelek sprejeta zaradi padca. Sedaj je babica v domu, nepokretna. Po 8 mesecih po cepljenju je stanje malce boljse kor je bilo. "


Ines Prapertnik Drnovšek, Slovenia dodano 5 months ago Pfizer

"Lepo pozdravljeni. Vnesla sem svoje podatke, vendar podatke glede cepljenja sem vnesla očetove, saj prijavljam poškodbo po cepljenju zanj. Oče se NE strinja, da bi cepivo lahko kakorkoli poškodovalo njegovo telo. Sama se nisem in se ne bom cepila. Glede težave (klasifikacije) nisem mogla drugače izpolniti kot splošno, saj ne gre za nobeno od navedenih težav torej ni imel splošnih težav takoj po cepljenju, ki so navedene v oklepaju. Skratka po 14 dneh do treh tednih po cepljenju mu je začela zatekati leva noga. Po večkratnem klicanje zdravnika se je zdravnica, ki je osebnega zdravnika nadomeščala odločila, da pride nogo pokazati. Poslala ga je na UZ, kjer so ugotovili dva krvna strdka, enega v predelu kolena in enega v predelu gležnja. Sedaj ima na nekje 14 dni kontrole in dobil je tablete proti strjevanju krvi. A kolenski in glezenjski sklep sta se vedno močno zatečena. "


Andreja Macun, Slovenia dodano 5 months ago Pfizer

"Vročina, vrtoglavica, izguba moči, peklo po žilah, celem telesu, boleč vrat, glava, mišice, pekoča bolečina v prsih, težko dihanje ,pokanje žilic in pomodri izpuščaji po obrazu in prsih nekaj malo na hrbtu. Še traja, telo vglavnem občutek, kot da odpoveduje. Po prvi dozi v krvi našli povišanje za sum na strdke."


Sanela Stadler, Slovenia dodano 5 months ago Pfizer

"1 dan po cepljenju so se pojavile težave. Oče je tri dni po cepljenju imel odpoved ledvic, potem mehurja, po cepljenju je dobil kovid in 9 dan po cepljenju je umrl. Umrl je ati. "


Uporabljamo piškotke, da izboljšamo vaše uporabniške izkušnje. Če nadaljujete predvidevamo da se s tem strinjate.